First mission completed

Yeah, I made it! Min debut som volontär.... I centrum med info om polisens tipstfn ifall man vet ngn som hinkat alldeles för mkt eller nyttjat droger o tänker köra bil t ex. Små kort delades ut. Sampla, det kan jag!

Sedan var det invigning av ett visst kontor. Allra högsta 'bossen' på plats så klart.

Det allra bästa vädret med mkt sol var självklart närvarande. Gissa om man tog lite after-sun för säkerhets skull när man kom hem.

Hänvisar vidare till:
http://anneli.webblogg.se/2007/march/bra-arbete-volontar.html#comment .

Mer info om just tipstfn: http://www.polisen.se/inter/nodeid=20319&pageversion=1.jsp

2 av 3 klara

Tyck synd om mig :-( !

Jag spottar & fräser här hemmavid just nu. Nog för att jag gillar papper och har jobbat mkt på kontor men så är inte deklarationer det roligaste direkt jag vet.

Nu är det bara min egen kvar. Har fixat sambons och vår sons underskrifter. Nåväl, inte förfalskat på papper så klart. Om A-K fick läsa detta så.... Nej då, godkänt via Nätet självklart att alla siffror stämmer. Min son är f'resten den enda som har kvarskatt i familjen. Äntligen får även jag tillbaka. Har i flera år haft kvarskatt *gråter* .

Min redovisning är klart jobbigast. Med N1 hit och K4 dit. Jag sjunker! Får väl ta ledigt en dag från min krävande arb.givare och sitta i lugn & ro och fylla i papperen. Nu har jag iaf 11 dagar på mig.

Vill du höra en hemlis?
Här är en suuuuperduuuuperintressant sida:
http://www.skatteverket.se/4.18e1b10334ebe8bc80005676.html .


...lite att göra

Ngn undrade ifall jag var en rastlös person  - Lilla moi? 
 
Jag vet inte. Jag vill ju egentligen inget hellre än att softa och vara en soffpotatis. Läsa böcker, pyssla hemmavid, sitta på gården och lukta på min kaffekopp & göra roliga fynd via Tradera genom småaffärer. Älskar faktiskt att inte ha ngt att göra! Hörde f'resten häromdagen Christer Lindarw på tv och han hade ngn liknande idé. Varför jaga, jaga, fixa semester, planera, o s v. Ta det lugnt i stället!


Jag kopierar lite av vad jag nyss skrev till två:
 " Veckorna går sig gilla gång. Typ möten 3 kvällar i veckan. Jag förstår inte hur det kan bli så här! X-Distriktet konferens i måndags, trygghetsvandring idag + styrelsemöte därefter, i fredags galej/avtackning med ett "gäng" (se vidare inlägget nedan), nästa vecka en annan trygghetsvandring måndag, arbetsgruppmöte på tisdag, torsdag hem & skola styrelsen + föräldrafika. Jag ska dessutom volontära vid invigningen av ett speciellt "kontor" en dag samt volontära på Valborg utanför systembolag med info/antilangningskampanj. Sedan är det MAJ MÅNAD  ! "

Det är omväxlande iaf.

----

Ja, jag vet att jag även har skrivit detta:
http://anneli.webblogg.se/2007/march/downshifters.html .
Jag ska  P-L-A-N-E-R-A  för't, jag lovar!


Golden Hits & Golden Days

Igår var jag på galej med några kamrater på just Schlagerbaren. Så gott & så roligt minsann! Framtidens stjärnor drillas hos Wallmans helt klart!

Läs mer:
http://www.wallmans.com/templates/Main____25.aspx .

Helsköna ungdomar som spexade och sjöng verkligen bra.

Idag var jag och en kamrat på Marknad i en kyrka. Så gott med massor med hembakat! Självklart fikar man en stund. Sedan fyndar man i loppissalen. Kom hem med två påsar fina fynd. Tur att sambon inte läser här samt att han arbetade så jag hinner plocka undan. Han får ju spel annars. Så fånigt egentligen. Han har sina dyra hobbies. Jag ordnar med småsaker, fyndar, är ekonomisk och han har mage att gnälla. Äsch, ska väl iofs inte gnälla över honom, men jag skriver av mig lite här iaf....

Solen skiner - VAR GLAD !

Nu er'e mkt igen - Rädd för blommor :D

Vart tar dagarna vägen?

Först vid 21-tiden på kvällen känner jag ngt så när att jag har hunnit ikapp dagen. Iofs är jag rätt seg på morgonkvisten. Svårt att äta frukost, komma upp ur sängen. Det är underbart dock att inte behöva tvinga sig upp vid 6-7 snåret, som i vintras. Nu kan jag ligga och dra mig och lyssna till Nyhetsmorgon. Helt underbart minsann!

Påskhelgen bara försvann utan att det var ngt särskilt inbokat. Inte ens en enda familjemiddag! Men det var skönt att ha ledig tid, det tackar jag för. Det kunde också ha varit lite varmare ute. På påskafton plockade jag med en ostbricka ut och träffade lite grannar på lekplatsen. Smakade för första gången RÖDMÖGELOST. Visste inte att sådant fanns. En tvååring trodde att blommorna är farliga, de ska 'äta upp honom'. Jag försökte med att  vi skulle klappa blommorna. Men det gick inte så bra ändå.

Åhh, har missat flera veckor av Desperate Housewives. Scrubs skulle jag också vilja se mer av. Sex and the city har jag nu en samling dvd, så de avsnitten kan jag se närhelst. Playa del Sol, den svenska komedi-serien skulle jag ha velat se alla avsnitt. I början kändes den rätt töntig, men efter ett par avsnitt så var det ju toppen! (Sista avsnittet nu på sönd. 20:00 TV1). Läs mer:
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=61036&from=program_ao .

BECK har gjort det igen

Löst ett fall alltså!

I onsdags, efter tre tallrikar fulla med kinamat (hade inte ätit ngn lunch den dagen), såg jag & en f d arb.kamrat 'Den svaga länken'. Den var bra minsann. Temat bra om så obehagligt och tragiskt. Men visst på ett sätt skulle det kunna vara verkligt.

Roligt är att några sekvenser i filmen är inspelade i det bostadsområde som jag bor i. Det spelades in i höstas. Jag hade velat stå på avstånd och kika. Jag sade på jobbet att jag ju ville flirta med Mikael Persbrandt. Men nu struntade jag i att ta ledigt. Det var ju lite körigt den tiden på mitt förra jobb. Se längre ned i min blogg, så vet ni!

Filmen handlar om dåd längs med Kista/Akalla t-banelinje. Några skådisar spelar verkligen bra. Man har sina uppfattningar om 'typer'. Bra är också att man verkligen förstår Becks oro för sin dotter.

Nu ska jag inte avslöja för mkt utan jag säger: SE DEN DU!

beck

hits