Väder

klart.se

 

 

I rutan "Sök" skriver du in önskad ort. Så får du temperaturen mer exakt.

Julsmyckning i city

 

Jag älskar staden och dess kultur!

 

Ni måste innan året är slut kolla in Stockholm citys fina julbelysningar här & där.

 

Ett måste är självklart NK-fasaden, kvällstid. Dock är deras skyltfönster inte lika rolig i år och spännande för småbarn, som annars. I år är det mer vuxenbetoning på temat i fönstren. Jag tycker att deras julskyltning ska vara främst för de minsta.

 

Sergel-fontänen är otrolig när det har börjat skymma ute. Hellysande granar och en stor glittrande ren står runt glasobelisken.

 

Regeringsgatan vid Gallerian samt Klarabergsgatan vid Åhléns har många, många lampor och dekorationer hängandes mellan husen. När de har börjat mörkna ute är det väldigt tjusigt! Vid Slottet har broarna och parklamporna extra belysning.

 

 

Även inne i köpcentrum är det läckert dekorerat. Globen galleria t ex har härliga takbelysningar och stora.

 

 

Kista galleria har bl a en stor leksaksmobil hängandes i taket:

 

 

Sedan den omtalade kuppen vid Stureplan och Zvampen! Jordekorrarna som står i en stor plastbubbla ovanpå Svampen. Det är ju REKLAM för en julbiofilm... Ve & fasa, Stockholmarna spydde sin galla direkt. Nå ja, korrarna ska tydligen bli tvugna att flytta därifrån. Så här såg det ut först i alla fall.

 

 

 


Bli testare (Buzzador)

Jag är en s k buzzador på www.buzzador.com och Du kan oxå blir det!

 

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

 

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mejl.

 

Följ den här länken så det framgår

att det är jag som har bjudit in dig: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=janneli .

 

Ifall du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=janneli&lang=SE Klicka t ex på rullgardinen: För Buzzadorer så kan du läsa mer där!

 

 


Globen 1/11

Rihanna kom till Globen och uppträdde.

Dagen innan ställdes hennes show in, p g a sjukdom.

 

Jag jobbade igår kväll, utanför arenan. Värvade besökare till en s k publikundersökning. Det är en utmaning och ett jobb som heter duga! Det är en konst faktiskt. Folk har en sak i tankarna, vi ska in på arenan. En främmande person stoppar en och börjar prata. Man får vara snabb med informationen. Precis som vid de kvalitetsundersökningar man gör i lokaltrafiken. Jag kan det, har goda knep och är erfaren samt f f a har en dos av ödmjukhet och förståelse för trafikanterna.

 

Gillar att träffa folk, prata och informera. Man får se många miljöer. Det kan vara svettigt många gånger, men det finns saker som uppväger, alltid. Man lär sig att leva med kontoret-i-ryggan. Man blir uppmärksam på sina omgivningar, man lär sig att hitta överallt.

 


hits