Björnstek i Fastnäs

Nu har jag & sonen ätit björnstek hos Tony's. Det gör man ju inte var dag, äter björnstek alltså.

Vi åt även väldigt goda fiskgratänger. Spännande utställningar fanns där också. Rekommenderas....

Sedan fick jag ge lite råd i marknadsföring. Kul! Som 08:a och arbetandes med olika samplimgar och events, så kanske jag bidrog med lite tips.

Nu har jag även vadat i Klarälven. En speciell känsla faktiskt.

Även min son blötte sig lite i det kalla vattnet. Han försökte helst kasta smörgås. Detta gick inte så bra, men desto längre ut lyckads han kasta småstenarna. Så gott som mitt i älva' prickade han!


Klarälven


TACK AI & Lilly för en gemytlig vistelse !Ut på landet

Nu ska vi ut och jaga knott och slå gräs och spika på utedass.

Det ska bli skönt med miljöombyte. Särskilt upplevelserikt för sonen får jag hoppas. Här hemma sitter han gärna vid tv:n eller tjatar om speltid vid pc:n.

Att åka tåg ska bli rogivande för egen del. För ungen kostade det endast 20 bagis, toppen!


Hmm, Kolmården?!

Vad är bäst i Kolmården, tro? Ur en vuxens perspektiv vill säga. Kan det vara linbanan, tro?

Kolloseum, delfinariet, Apariumet (el vad de nu kallar det), kamelridningen kanske. Fast man lär visst få jävligt ont i rumpan av det har jag hört. Dock ingen höghöjdsbana för mig, det kan jag säga på en gång!

Kom gärna med tips. Det är nämligen 30 år sedan sist jag var där!


Färre möss

Tack och lov, en djuraffär som kunde ta emot de små liven, sex stycken. Självklart med hopp om att de inte direkt blir ormmat förstås, men jag intalar mig att de isf borde välja äldre och av dem de redan isf haft ett tag. Det måste vara lättast att sälja iväg små söta unga gerbils. Detta ärende tog oss nästan två timmar. Nu är det iaf mkt lugnare i våra två burar med endast två hannar (far & son) i akvarieburen och mor & dotter i gallerburen. Vi lämnade t o m den gula krabaten, eftersom det var en hane, troligen sade zoochefen, hon var mkt osäker. Det hade blivit väl trångt i akvariet med tre st där.

I morse hade jag turen att möta upp en Tradera-medlem vid S:t Göran, som kunde lämna varor direkt i handen. Tack! Jag sparade in en massa onödigt utlägg för porton och hon fick ett snabb sälj, eftersom hon skulle åka bort på semester i flera veckor.

Eftermiddagen har jag jobbat i solen. Najs! Jag skulle ta en snabbfika på min kortkorta toapaus men då tog de inte emot kontokort. Jag klättrade nästan på väggen! Inget kaffe när man vill, det är ju nästan dödens.

Thx Camilla för ditt inlägg. Det värmer gott!


hits