Det gör ont

Igår i en av Stockholms populära gallerior höllt jag på att slå mig halvt ihjäl...

Ngn hade tappat en liten, liten gurkbit (eller liknande) på det glatta golvet och jag kliver med ena skoklack-kanten just på den lilla slaskiga biten. Givetvis halkade jag. Jag gled framåt ett par centimeter minst, på ett ben alltså. Lyckades tur nog få ned den andra foten och slapp ramla baklänges och slå i huvud och/eller ryggen i betonggolvet! Två småkillar kom fram direkt och frågade - Hur gick det? - Jo, tack rätt så hyfsat ändå. Gulligt av dem att fråga! De kan ha varit 9-12 år tror jag.

Det kändes ordentligt i benet, ljumsken och ryggen kan jag lova. Idag har jag lite värk.

Men jar ÄR GLAD. För jag kunde lika gärna gjort ett rejäl vurpa bakåt! Slagit i både huvud och axlar samt rygg. Törs inte ens tänka på't. Just det där med huvudet alltså, rätt ned i betonggolvet. Jag kunde lika gärna kanske ha legat på sjukhuset nu...

Oftast är det ju väldigt rent och fint i dessa inomhusgallerior. Denna lilla förrädiska bit hade nog inte ens 99% av besökarna upptäckt direkt. Så ren otur var det! Även om jag gärna ta snabba och långa kliv när jag är ute.

Storjippon

Familjedag & Blåljusdag på Järvafältet.

En solig och härlig lördag den 29 augusti arrangerade HSB Spånga-Tensta ihop med Kista Brandkår, Järva Närpolis-område och Röda Korset en härlig informations-Dag om räddningstjänsterna, om stegbilarna, Första hjälpen och defribrillator.

Helgen 5-6 september för 22:a året i rad var det Tensta Marknad. Alltid lika skoj och kul händelse i stadsdelen! Hela centrumet livas upp och blir totalt igenkorkat nästan. Säkert de bästa dagarna för näringsidkarna också. Krogen var ordentligt besökt och alla platser nästintill upptagna hela tiden.

Om Tensta här:
http://www.tenstacentrum.se/ 

En lokalkändis, Adam Tensta. Han är kul! Kolla hans video om TM, på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=nihuNBWF1Bk . Åhh, han har skaffat sig skägg "lilla killen" :D .


hits