Shake your head!

Marknadsföring är spännande och intressant!

Kolla denna annons:
http://www.resume.se//nyheter/2009/06/29/annonsen-som-skakar-mcdona/ .

Bara att komma på en sådan sak, är ju görsmart...

Nästa utflykt: G.L.

Igår bar det iväg till Gröna Lund med Gröna kortet.

En härlig dag, sol och glada barn... (5, 7 & 15 år)

Sonen upplevde Vilda Musen, Kvasten, Tekopparna, Lustiga huset 2 ggr samt Radiobilarna. Även Spökhuset, men där är enskild entré och ingår inte i åkbandet.

Kompisen blev f'resten själaglad över att få chans att åka Jetline också. Dock hängde inte min son med. Undrar varför? Kompisen ville även åka Fritt fall, men där var väldigt lång kö och inte många kommer ju med i varje åk. Kan det vara kanske 12-16 st åt gången? Samt det tar nog nästan ungefär 10 minuter för varje tur, tror jag. Så m a o står det ca 100 pers i kö skulle väntetiden var minst ca 1 h!

Dock har åkbandet blivit lite dyrt tycker jag, nästan 300 kr. Jag trodde det låg på runt 200 spänn. Däremot är självklart gröna kortet att rekommenderas! Den som bor i city och älskar åkattraktioner bör naturligtvis fundera och satsa på Guldkortet!

S¤mmar & meningen med livet

Jag har ju valt att bara jobba lite sporadiskt, här och där, extra. Så himla skönt att oftast få snooza och ligga kvar i sängen på mornarna och INTE tvinga sig upp typ kl 06:25, vareviga morgon!

Jag lever med mejl och mobben. När helst kan ngn ringa och erbjuda uppdrag/arbete. Kollar jag inte mejlen ofta kan jag missa ett jobb t ex. Svarar jag inte i tfn kan jag också missa. Jobbigt? Nej då, tvärtom! Jag kan vara var som helst och är ändå tillgänglig. Ngt jag dock måste lära mig är att ha med mig min agenda oftare. Den ligger oftast hemma på skrivbordet vid datorn...
 
Gillar ju också att fynda i 2-handsbutiker. Tänk vad man sparar slantar. Likaså att hålla koll på extrapriser i olika butiker samt handla när och det som är billigast just för stunden. Bra ställen är t ex: ÖB, PrisXtra och diverse prylaffärer. Likaså är det härligt att ge bort saker, bjuda på såväl nytt som bättre begagnat. Man kan också så klart byta saker. Rabattkuponger är bra också. Möbler går att fynda får bara några spänn, en del kan man t o m hämta hem om man så åker kommunalt.

Huvudstaden har också massor t ex att bjuda på i sommartid. Vi, familjen, åker in till city ungefär varannan dag och bara strosar runt. Helt underbart. En hemsida heter gratisistockholm. Kolla in där! Missa inte heller Parkteatern i s¤mmar!

Ngn sa till mig: - Är det inte jobbigt med så lite pengar då? Ibland kan det vara lite knapert, men jag är SÅ NÖJD med mer egentid och mkt fritid så det väger absolut upp! Samt det går att leva billigare om och när man har mer tid över...

Just ja, var på Skansen i helgen och jag måste skaffa ÅRSKORTET. Skriver detta här för att inte glömma bort det :-) . Ja, det kostar, men är verkligen värt sitt pris.... Gissa hur & varför?! (Ask me if you want to know).

Ses i city lr på gården!

Ps. Var i tisdags på Kungsholmen, norr Mälarstrand och glassade oss på Café chocolat de Juliette. Helmysigt plejs! Trevlig & rar ägare ;-) ! Så glad han blev när vi kom... Dit ska vi också gå fler ggr. Köpte bl a en chokladkaka med mörk choklad & citron. Låter och smakar gudomligt kan jag lova!

Utflykt

Idag har jag samt några till varit till Runö, beläget i Åkersberga. En väldigt fin och stor kursgård!

Otroligt god mat, rymlig matsal och bra arrangerat med buffén. Det blev aldrig några direkta köer, trots 40 personer på en gång.

Vädret var ju grått och regnigt. Det var ledsamt.

Härlig trädgård, men mysiga statyer!

I övrigt gick dagen otroligt fort.

6 juni

Gla' Nationaldag, alla!Nationaldagen till ära har jag på morgonen deltagit i flagghissningen hemmavid. Många boende kom, heltrevligt & najs!.

Efter en liten sångtruddelutt, så fikade vi tillsammans. Så mysigt man kan göra i en förening. Gemytligt att träffa sina grannar & tvinga sig upp på sin lediga dag. Dagen blir desto längre på så sätt.

Senare idag är det en nära vän vars ena son har 5-årskalas. GRATTIS J!

Var egentligen dubbelbokad idag. Hade kunnat vara på en mini-classmates-reunion, men samtidigt hade min granne för länge se'n meddelat om kalaset. Ibland är jag tidsoptimist oxå och trodde ett tag att jag kanske kunde hinna med båda, men med resväg och -tid så gick det inte. Stoooort f'låt Suz. framför allt!

hits