Harrison vs media

Skratta eller gråta?

"H. Ford hatar Internet" för att vilket skräp som helst publiceras där.... & "skiten har sitt eget liv".

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,802534,00.html

Han är för rolig! Vad ska man säga om tidningar då? Journalister kan väl också vara en riktiga kålsupare. På Nätet kan i alla fall Svensson tycka till och delta i diskussioner. I en tidning är det allt lite svårare att komma till tals! Jag tycker nog att Harrison ska vara mer kritisk till tidningar t ex.

Ett tips till dig Harrison: Börja blogga! Då kan du själv säga precis det du vill.

Tycker faktiskt Internet är TOPPEN JAG.........................

Brunch på Berns

Åhh, helt toppen!

I vår ska jag ta med familjen på nämnda. Idag blev jag bjuden på buffé och ett underbart kakbord till kaffet.

Man skulle inte ha ätit så mycket mat om man hade vetat vad som väntat lite längre bort på den långa barbänken med alla brickor! Där var säkert minst tio olika goda kak-/efterrättsbitar. På maten kunde man dessutom gotta sig med varma plättar, nyvispad grädde och fin jordgubbssylt.

Ett plus som betyder mycket är dessutom att priset är överkomligt. Jag hade själv gissat på kanske 4-500  spänn per person.

Deras hemsida f'resten:
http://www.berns.se/restaurang/index.php

Ps. Ja, jag ska skaffa mig det där träningskortet kombinerat simkort på T-hallen! I promise! Snart, snart........

Råd önskas - Samlar vätska i kroppen

Help!

Tydligen funkar inte min kropp till 100%. Värk och svullnader hör till vardagen och ställer till det. Främst har jag besvär på morgnarna, har jag märkt.

Har inte tänkt på det själv, men ibland har det hänt att andra sagt det till mig. Olika terapeuter t ex. En kiropraktor/massör bl a.

Vad beror det på egentligen öht? Vad ska man göra?

När jag var liten växte jag upp i ett mkt rökigt hem, båda föräldrar storbolmade *tvi* . Detta sägs kunna påverka homostasen - eller vad 17 det heter.

Det kan visst ha ngt med att 'för mkt salt' också. Men jag äter inte särskilt mkt salt, tycker jag.


En najs blogg: tigerfamiljen

Tigerfamiljen.se

Envishet el Omvägar kan ge resultat

När min son rapporterade via tfn idag: - Vi har fått skohornet i vårt kapprum i skolan idag! då blev jag så jäkla glad!

Det tog 1 år från att jag tog upp det på ett föräldramöte. Jag tyckte att ett långt skohorn fast monterat vid väggen i en kedja vore toppen för eleverna. Främst för att särskilt vintertid med kängor och stövlar, men även med gympaskor så klart, skulle det underlätta ungarnas skolvardag. Barn har alltid bråttomt ut för att leka på rasterna. Då skulle barnen snabbt och ordentligt få på sig skorna.

Fröknarna tyckte förslaget var bra och skulle föra det vidare. Vad hände? Nada! Jag 'tjatade' på min son att fråga samt ta upp det på t ex förvaltningsrådet. Förvaltningsrådet trodde att det var ett elevönskemål och förde frågan till elevrådet och där röstades det till slut ifall de skulle ta pengar från elevkassan. Suck! Klart att inte ungarna ska behöva ta därifrån! Mkt riktigt röstades det hela ned. Jag mejlade till rektorn och sade att jag gärna kunde bidra med ett rejält, långt skohorn. Inget svar än och detta är ca 20 dagar sedan. Ned till expeditionen, jo kanslisten skulle påminna rektorn om att jag ville ha kontakt och åtminstone ngt svar på mitt mejl, där jag förklarat det hela.

Häromdagen tittade jag åter in till expeditionen som var obemannad. Vaktmästaren undrade om han kunde hjälpa mig. - Yeeess, tänkte jag. Nu ska jag lätt ventilera mitt problem & stora önskan. Jag drog hela ärendet så enkelt jag bara kunde. - Ähh, sa han, det där kan vi ordna. - Ja, trist att det ska bli sådan långbänk av detta, sade jag. Jag förklarade för honom hur jag tänkt mig det hela. Han var med på noterna direkt. En liten metallögla i en plugg samt en liten kedja, that's it. Kanske 10 minuters vaktmästajobb ;-) ...

I måndags lämnade jag ned ett skohorn till vaktmästeriet. Idag, som sagt, sitter det på sin plats. Min son berättade vidare också att flera av barnen redan nyttjat det. Gissa om jag är stolt förälder. (det tog tid, men med idéer o annorlunda lösningar kommer man långt ibland)

Mmmm, jag ristade faktiskt lite busigt in mitt namn på baksidan samt datum, som ett litet minne. Jag vill kunna titta och kunna säga ngt då och då.

Helg, jag vill ha helg

Snart Friday, yeeeeeeeessssssssssss!

Tre kvällar med möten har avklarats. Ont som f-n i mina ben och höfter dock. Idag kom remissen från S:t Göran för blovprov och bentäthetsmätningar. Isch, hoppas jag inte har några sådana problem. Tänk om? Då har jag gått i tre månader med hemska besvär utan att komma tillrätta med det hela.

Idag åt jag vit supergod princesstårta. Mmmm, två bitar blev det allt!

Skönt att mitt jobb i morse blev inställt. Jag kom hem vid halvelva igår kväll. Då åt jag middag, soppa. Skönt att inte behöva gå upp halvfem ungefär i morse med andra ord.

Det är gudomligt att ha sovmorgnar...

Säng-helg och Mötesheveltesvecka

OMG!

Denna helg blev vi av med sonens loftsäng och en ny, större står till slut färdigmonterad i sonens rum. Igår ringde vid 14-tiden en kille och sa att han skulle hämta en säng, som egentligen skulle ha hämtats förra helgen. - Jag är där om en timme, sade han. Hmm, sängen var liksom uppställd  fortfarande i sonens rum. Vi fick snabbt omdirigera lördagens göromål i hemmet. Nedmonteringen gick nu ganska bra faktiskt, förutom att båda jag och sambon hade jäkligt ont i våra ryggar.

Den nya metallsängen med skrivbord inunder och hyllor var däremot desto svårare och tidskrävande. Sambon höllt på ett par timmar igår kväll och ett par timmar idag. Värsta bombnedslaget i sonens rum, ja. Sonen fick sova i stora sängen inatt med mig och sambon i soffan i vardagsrummet.

Nästa vecka börjar med möten tre kvällar på raken. Direkt efter jobbet på måndag till ett styrelsemöte, på tisdag direkt till ett annat styrelsemöte efter jobbet. På onsdag direkt efter jobbet till vår årsstämma. Kommer jag att överleva? Det gäller att planera i tid! Mitt på dagen måste jag få med mig allt som behövs för mötena. Arbetar dessutom några morgnar typ kl 06:00-09:30.

Därför och roligt nog måste jag mån-tisdag och torsdag upp redan ca kl 05:00. Kul vecka? Ja visst, bara det inte upprepar sig.

På torsdag blir det iaf tårta på jobbet. MP - Yihoo!

Längtar till nästa helg. Fast då är det födelsedagskalas båda dagarna. Hmm, mkt tårta den kommande veckan blir'e tydligen....

hits