MÅÅÅSTE man vara snäll emot Tomten / Gla' LUCIA

      Ställ ut en tallrik med sallad i stället för en med mjölk & kakor. Lämna en lapp där du förklarar: - Du borde gå ner i vikt faktiskt.

      Klättra upp på taket, leta reda på släden och ge en böteslapp för fortkörning, medans han är i ditt hus och lämnar klapparna under granen.

      Byt ut hans renar mot plastkopior och se vad som händer när han försöker få dem att flyga vidare.

      Lämna en lapp som förklarar att du har åkt på semester till Thailand och fråga om han kan vattna dina blommor och ta hand om posten.

      Ställ in en tjur i ditt vardagsrum. Tänk dig vad som kommer att hända när den får syn på tomtens stora, röda dräkt!

      Gör arga snögubbar på ditt tak och skylta dem med texten 'Dra åt fanders, tomten!'

      Lämna en lapp vid telefonen och skriv att Fru Tomte har ringt och undrade om han inte kunde handla mjölk och bröd på vägen hem. 

      Leta upp tomtens släde när han väl gått in i huset och sätt dig i den. Så fort han kommer ut och får syn på dig säger du kallt 'Du borde inte ha missat betalningen till Tradera!' och åk iväg.

      Sätt en kopia av önskelistan på skorstenen med Sista-minuten-önskningar, minst 13 önskningar!

      Täck skorstenen med gallerlock då tomten är inne i huset.

      Pryd hela vardagsrummet med uppstoppade djur, gevär och jakttrofeér. Ställ dem nära granen så att tomten verkligen ser dem. När han har kommit in i vardagsrummet så går du ut och ställer dig på gräsmatten, skriker 'Titta, en ren! Och han har en röd nos!' och avlossa ett gevärsskott.

      Lämna en lapp där du förklarar att du har flyttat och ha med en väldigt svårläst vägbeskrivning till din nya boning.

      Måla hovavtryck över hela dig, och lägg dig på taket. Så fort tomten kommer upp ur skorstenen igen, klaga över att du har blivit nertrampad av renarna och hota med att stämma honom.

      Häng påskägg i granen i stället för julgranskulor.

      Klä dig som påskharen, tackla tomten så fort han kommer ned igenom skorstenen och säg med iskall röst: - Den här stan är inte stor nog åt oss båda!

      Till sist & allra viktigast: Önska dig ett nytt, välbetalt jobb samt 1 flaska Lucia glögg choklad! (det sistnämnda går absolut INTE att få tag på...).

Jag har idag f'resten smuttat på detta:
http://www.oenoforos.se/Produkt.aspx?productID=206 . Samt mejlat till importören och frågat om Gröna-skylten kommer att få in den åter i sortimentet inom kort. Svaret kan komma att redovisas senare...


Kommentarer:
Postat av: nettan

Oj oj...vilken lista..men kul!
Julkram

Postat av: bloggaren herself

Jo, & gissa om jag har modifierat den lite på egen hand...

2007-12-18 @ 16:34:12

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits