Shoppingtokig

I drygt en vecka har jag varit tradiot. & jag har redan hunnit få 39 omdömen, samtliga positiva. *lycklig* . Jag har nog lika många affärer till som inte är helt slutförda.

Lite gambling och lite tur och man kan göra superfynd på Tradera. Jag har köpt t-shirts, barnjackor, smycken, skärp, mer mera. Flera saker har bara kostat 1 kr/st. Det dyraste ca 15-20 kr om jag minns rätt. Det var ett helt nytt mobilsmycke (kostar ute ca 50 spänn minst). Visst lite portokostnader tillkommer naturligtvis, men det är man alltid medveten om.

Min sambo är avundsjuk och orolig för mina affärer. Visst det har gått på löpande band, men jag är också van vid att hantera mejl, betalningar över Nätet, jag skriver fort och kan lätt göra lathundar över texter. Jag antecknar varje auktion, belopp, vem som säljer och hur betalningen ska gå till. Man lär sig också att vid vunnen auktion/vara, att snabbt titta om säljaren har ngt mer intressant så att sampackning kan ske. En juste säljare/kund-relation innebär också att man lägger omdöme på varandra, eller rättare sagt på själva affären. När jag gett ett omdöme tackar jag för varan/varorna via mejl och talar om att jag lämnat omdöme och påminner om att jag hoppas får ett också, om jag nu inte redan fått ett tidigt.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits