Spånga-Gallerian-Västerhaninge

Vilken förmiddag & ont till 1.000 har jag nu i mina ben och lår. Igår tryckte min nya sjukgymnast på ett par muskelfästen och han sade att jag nog skulle ha träningsvärk i ett par dagar. Thx för det! Fick även två nålar en liten stund på två ömma punkter.

Nåväl, dagens förmiddag var i vilket fall inbokad in i det minsta. Tre olika Tradera-affärer skulle göras upp vid direktmöten. Schemat var tight kan jag lova. Först hämta upp ett par skor, sedan direkt till pendeln och ut till Västerhaninge för att möta två andra tradioter. När man bestämmer möten för första gången på nya platser kan man vara lite osäker och då är det en himla tur att mobbar finnes. Iom detta blev det till att gå lite fram och tillbaks vid centrumet, kanske lite onödigt när man är öm i benen. Dock sägs det ju att träningsvärk inte är farligt samt att man måste röra på sig.

Tur att sonen hjälpte mig som bärare. Det blev visst lite mycket påsar. & väldigt varmt och soligt var det. Lite ny fin djurmat och sand fick vi förresten också med oss hem, passade på att handla lite i 'Djurbiten', till våra fem små ökenmöss. De blev själaglada för den nya maten. I vanliga fall köper vi påsar på matvarubutiken och den maten är kanske inte den roligaste blandningen.

F'resten det är  konstiga perronger och in- och utgångar de har där i Vh  . När vi skulle hem stod ett tåg inne (försenat & tekniska probelm) och vi gick snabbt upp på rätt perrong, d v s mot sta'n. Men inga spärrar fanns ju och vi kom plötsligt direkt till tåget - ibland finns ju spärrarna liksom ovanför trappen. Konduktören sade att vi skulle köpa biljetter på den andra perrongen, gatsidan. Puhh! Jag som redan hade så ont i mina ben. Vi skulle ju dessutom säkert missa tåget (det var redan 7-8 min försenat). Nåja, vi ville inte chansa utan väntade in nästa tåg och sonen fick gå, ned och upp för trapporna 2 ggr, och lösa biljetterna...

Kommentarer:
Postat av: Anni, "pr."

I stället för att shoppa nytt och dyrt på sta'n, hämtar ni upp fynd privat. Smart och ekonomiskt.

2006-07-07 @ 22:40:56
Postat av: Tina

Man tackar för "kommentarerna"....tror inte folk tjuvkikar..VET att de gör det/har ett snitt på 10 besökare per dag.........jag vill lova att jag e nyfiken på vilka de är ;) Kan du inte se besöksfrekvensen på din Blogg? Ja du ömma ben......märkligt det där med muskler.....alla säger att man skall må så mycket bättre i leder och muskler när det är varmt....tjossan :(


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits