Löften

Nej, nej inga nyårslöften här inte.

Jag tänkte vara lite sur: I tisdags lovade min läkare att sända hem ett läkarintyg. Än idag har det inte kommit! Jag menar, jag måste ju lämna till min chef, eller hur! Det känns lite fånigt att inte kunna visa det för sin arbetsgivare.

Visst jag ringde min vårdcentral idag och påpekade detta. Hmm, jag kan se att det är utskrivet säger sköterskan som svarar i telefonen. Jaha, säger jag och förklarar varför jag undrar och vikten av att kunna sända ett läkarintyg till sin chef. Sköterskan skulle säga till läkaren iaf. Vi får väl se på måndag nu då.

Mitt eget löfte att träna lite grann, rann ju ut i sanden för flera veckor sedan. Inte p g a slöhet utan med anledning av problem med ryggen. Idag var jag åter till kiropraktorn, bara 360 bagis åter. Jag hade inte klarat helgen speciellt bra. Endast ligggandes till sängs. Resan till sta'n idag var den värsta någonsin. Jag kunde knappt gå för smärtan, trots Alvedon forte i kroppen. Jag gick långsamt kan jag intyga. Det känns lite bättre nu. Thx AI för lånet av SL-kort! Mitt eget gick ut igår och jag har ett prova-på-kort som börjar gälla på måndag. Hade ju tänkt klara hela nyårshelgen hemmavid.

Nåja, ett enkelt löfte kan jag väl ändå bjuda på. Fast löftet beror inte på det mentala som i de flesta fallen utan helt på det fysiska. Jag vet AI dina råd, men först måste skelettet vara något sånär juste.

Jag lovar: Blir jag bra i min rygg ska jag göra så himla mycket!!!!!!!!!!!!!

  G O T T  N Y T T  Å R !  

Kommentarer:
Postat av: Micke

Gott Nytt ÅR och krya på sig där!

Jag har nog den hårda skenan jag.. kan inte tänka mig annat då den är hård *s*

Fick ju min några dagar innan jul med.. så jag har haft lika kul :)

2005-12-31 @ 08:22:09

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits