Älskade loppisar

Jäklar vad kul det är med loppmarknader & vilka fynd man gör.

Vaser, prydnadsaker och prylar för 1 eller 5 spänn. Skor för 5 kr, byt ut sulor och skosnören om så. Barnkläder, t-shirts och byxor likaså får man ofta för t ex 5 eller 1 kr. Bara att kasta in i tvättmaskinen en extra gång! Jämför att gå och köpa nytt samma saker. Vad 1000 gör det att det är begagnad. Många tycker det är snuskigt och obehagligt. Säger som en känd doku.såpa(legend): - Whatever!

I morgon ska jag själv stå på en loppis kombinerat med café med hambakat. Det ska bli görkul. Hoppas att många besökare kommer. Bara det sociala är värme nog! Att man slösar mycket tid och kanske bara får in säg en eller två hundringar gör inget längre. Man får lisa för själen i stället genom att umgås med likasinnade som bildligt talat älskar loppisar. Kommer det få besökare så slutar det ofta med att man köper och byter med varandra. Helt perfekt!

loppis

F'resten lite tips från en loppisveteran: Man ska gå dels tidigt, dels sent till en loppmarknad. I början kan du hitta sådant du verkligen är ute efter, innan någon annan redan lagt beslag på värdefulla eller önskvärda prylar, dels sent för då vill säljarna bli av med så mycket som möjligt så då slumpas sakerna bort till otroligt låga priser. T ex: ' - Plocka en påse, vad du vill, för 10 kr!'.

Kommentarer:
Postat av: Micke

Var på loppis jag med lördags, kom hem med adventstake för hela 10:- *s*

2005-10-31 @ 18:42:29
Postat av: Camilla

Tjohoo...ja har tagit en liten paus nu :D
VÄntar på ett inlägg om din Ålands resa jue, hoppades på att få roa mig med det nu så ja hade anlending att inte fortsätta städa på en gång ;)
KRAM


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits