Xpert på nässprej

Jag tror snart att jag kan titulera mig som sådan.

Nu är jag inne på min tredje specialsort! Hur många olika finns det egentligen?

För 14 dagar sedan började jag med den vanliga förkylningssprayen, som endast ska användas max 10 dgr. Därefter gick jag över till Renässans menthol Plus. TACK Linda för tipset! Denna: 
http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=232127 . Den känns bra och hjälper till viss del, men inte helt och hållet tydligen. Humant pris kan jag tillägga. 50-lappen. Den fräschar upp och fuktar.

Jag och fler vänner har ju funderat i tankarna att jag kanske har ngn allergi. Hur vet man det då? Läkaren frågade mig i måndags och jag svarade - Inte vad jag vet. Så idag gick jag till Apoteket för rådfrågning och de föreslog mig att prova: http://www.apoteket.se/Privatpersoner/radochprodukter/sidor/Allergioastma_Allergiinasaoogon_Nasa_Nasa.aspx . Ca 100 kr.

Nå väl, jag provar mig gärna fram. Bara jag blir av med dessa besvär. Varje morgon vaknar jag tung i huvudet och snorig (gult, tjockt) som bara den!

Förra gången jag var sjukskriven fick jag recept på Nasonex. Den innehåller cortison. http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=19970411000105&DocTypeID=5 . Den är dyr kan jag säga! Nästan 150 kr för en flaska har jag för mig.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits