En annorlunda dag

Fortsättn. (på mitt nervösa dygn 19-20/11)

Light version:
Förra fredagen var jag till en specialistläkare som rekommenderade mig "en liten operation". I tisdags fick jag med Posten bekräftelse på planerad dag (nästa vecka), men det datumet passade inte, så precis innan jag skulle ut på jobb, ringde jag samma dag för att boka om. - Läkaren är ledig i december och det finns inga andra lediga tider, svarade operatisreceptionisten. - Jo förresten, vi har just fått ett återbud, i morgon kl 10,15! Vill du ha den tiden? Men du får inte äta ngt efter midnatt, samt du måste göra en procedur med Descutan ikväll och i morgon bitti!

Tala om att behöva ta SNABBA BESLUT.

Dessutom skulle jag bli tvungen att hinna med att gå till Apoteket för den speciella desinfektionstvålen, för att 2 ggr på kvällen innan samt operationsdagen 2 ggr tvätta håret och därpå hela kroppen. Den flytande tvålen kostade t ex BARA 151 kr. Kul, kul. Dock likväl lika skönt att få allt ur världen. Så visst jag tackade ja till tiden. Än att behöva vänta till nästa år!

Jag skulle dessutom välja mellan narkos eller lokalbedövning. Hur lätt var det tror ni? Läkaren sa att det är som Expressen eller Aftonbladet. Ja ha, det underlättade väldigt för mig förstås. Not!

Vad tror du att jag valde?

Bra sedan var att jag kunde arbeta på eftermiddagen...

F'resten så här ser jag ut idag på min arm :-( . Läskigt! Man ser ju verkligen misshandlad ut. Det är mörkare i verkligeheten dessutom, kan jag säga.




---

En anekdot: Första läkerbesöket för ca 1 månad sedan, därefter denna specialist 2 ggr. Alltså 3 x 260 kr. Jo, nu har man iaf Frikort också...

Kommentarer:
Postat av: Asta

Vad är det för opertion?

2008-11-23 @ 19:05:26
Postat av: bloggaren herself

D var en s k hysteroskopi...

2008-11-25 @ 12:22:24

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits