Kvinna hinner mkt

Oj, vad denna dag gick fort.


Var i Vällingby och hämtade Tradera-varor. Ungen spelade baskematch i en grannförort och laget vann. Pappan pinade sig iväg med värsta ryggont och hängde med som sällis. Direkt när jag hade klivit upp i morse lyckades jag låna ihop två SL-kort samt fixa kuponger åt sonen. Fikade snabbt hos en granne, sedan till bussen. Hem efter att ha köpt 5 st cheeseburgare och 2 färska fina munkar på McDonalds. Två klasser hade loppis på toget i V-by. Så klart fyndade jag lite där också.


Nu lyssnar jag på Stina och spelar in Cold case (efter tips av en annan traderare). Samt fyndar hela tiden på T. även.


En uppackat påse med tradera-varor ligger/står i hallen. Helnöjd med dem sakerna! Jag fick en påse bullar av en småbarnsmamma som jag hann att tjattra lite med i eftermiddags när jag gick över gården för att lämna tillbaka det ena SL-kortet.

Jo, lite ogräs har jag även grävt upp på vår härliga gård. Fast nya maskrosor blommar säkert redan i morgon åter på just de platserna jag grävde.

Egentligen vill jag ju inte att bloggen ska vara en 'ren' dagbok. Men detta har jag skrivit för att påvisa för mig själv som ofta tycker att man INTE HINNER NGN.TING. Visst gör man det! Planering och goda idéer gör en bra dag.

Carpe piscem, et carpe diem är ett rätt (eg. mkt) vackert uttryck.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits