Djungelboken & Eric Gadd

På torsdag ska jag & sonen kolla in Djungelboken på Sthlms Stadsteater. Läs vidare här: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2205&a=603350&previousRenderType=6 .

Allt utspelar sig år 2017 och i Sthlm city! Den verkar lite våldsam & mkt, mkt annorlunda.

----------

Fredag 12/1: 'Djungelboken'  var skoj o mkt annorlunda! Värd sig pengar iaf. Ganska udda för att vara Stadsteatern. En del musik o sång, men ändå inte en fullvärdig musikal. Lite finputsning behöver de göra, men så var vi oxå på genrep:t.

Utstyrseln gällande Baloo var väl inte den bästa tycker jag personligen, Bagheera mkt speciell, vilket man har kunnat läsa i tidningarna nu i dagarna! Mkt antydningar till andra sociala händelser, som endast vuxna associerar till. Hon som spelar ormen Khaa gjorde sig roll suuuper o hade ju kropp dessutom ;-) ! Mowgli-killen passade bra i sin roll! Som familjeföreställning ger jag den 4/5.

Tjatteraporna Noppe & Joppe snackade (tjafsade) en jäkla massa och drog nog ned mest och de största applådåskorna & deras olika utstyrslar var ju mkt egna . Dock hade de svårare att få publiken att resa sig upp och jamma med i Bananrepublikens disco med bratsen.

Från 7 år säger teatern, men jag skulle säga 10 år! Rätt våldsam, tonåringar förstår sig på pjäsen men det skulle inte förvåna mig om en 7 och 8-åring skulle bli rädd eller gråta lite.

Den kommer att gå för utsålda hus, rätt säker!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits