Mår hyfsat eft. omständigheterna

Många har varit så gulliga & frågat hur det är med mig:

Sedan den 18 december har jag mått pyton. Jag har haft en otrolig värk och stora besvärligheter med att röra mig, ffa med att gå ute eller att sitta normalt en längre tid på en stol. På t-banan t ex fick jag lov att sitta endast på den ena skinkan. Det har nog inte sett klokt ut.

Efter tre läkarbesök (varav samtliga sade åt mig att fortsätta med tabletterna, den senaste läkaren var dessutom en specialist - ortoped) tog jag mod till mig och återgick till min kiropraktor. Så här gick det:

Idag var jag så till min kiropraktor. Han såg lite bekymrad och orolig ut ifall den var någon lokal skada i låret. Men när han klämt och testat rörligheten i ljumske, ben och lår, så vågade han behandla mig. Visst, värsta låsningen hade jag i höften baktill. Han förklarade att det hela kan sitta djupt. Jag känner nu också att det inte känns helt okej, men mkt lättare att gå iaf. Var så lycklig när jag åkte hem i eftermiddags, kunde ju gå hyfsat. In till sta'n var en enda stor pina innan.

Dessutom har jag alltså betalat en massa i onödan samt knaprat en jävla massa Voltaren, Diklofenak samt Alvedon ! Jag kände att dessa inte gjorde någon som helst nytta. Därav att jag till slut bokade en tid hos min kiropraktor. Har tvingat mig till jobbet flera ggr och haft så himla ont, när jag arbetat, men bitit ihop till max.

Fasen också bara, att det kostar så mkt att gå till sin kiropraktor. Måste ju fortsätta ett tag så klart....

Som jag har sagt till flera nära & kära: Detta har varit min värsta jul/nyår och födelsedag *ledsen* fysiskt och mentalt sett.


Kommentarer:
Postat av: Camilla

*en miljon kramar*

...o ett grattis i efterskott...visste faktiskt inte att du fyllt :/

Postat av: bloggaren herself

Tack-tack-tack.

Just nu behövs många kramar, dock försiktiga och mjuka.

Fyllde precis före nyår...

2006-02-10 @ 17:12:52

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits