Money, money, money

Jaha, då hoppas jag att jag inte ska behöva besöka S:t Eriks folktandvårdsspecialist ngn.sin mer. För en bettfysiolog kostar!

En specialist tar 1.500 spänn i timmen! Man blir ruinerad. Dock har jag lovat mig själv att om jag nu slipper alla besvär jag haft i ca två års tid ska jag bli en ny människa. Jag blir så lycklig om det äntligen fungerar. Jag har fått slipa, slipa och åter slipa min senaste bettskena för att den ska passa bättre.

Ngt blev tydligen fel från början. Envis som jag är, så har jag hängt på tfn om och om igen, jag har bokat tider och jag har mejlat. Inte en dag har ju gått utan att jag har haft otrolig värk. Det är psykiskt påfrestande kan jag lova. Mestadels har jag fått ont på eftermiddagarna, mkt sällan på morgnarna. Varje gång har jag fått betala på nytt vid tandläkarbesöken. Tänk dig tandvärk som du inte vet när den dyker upp men som ändå kommer regelbundet.

Jag har ju bytt en massa lagningar på relativt kort tid. Detta är inte bra har jag nu fått lära mig. Otur bara att jag tidigare gått hos en privattandläkare, som gjorde arbetena på löpande band.

Även med en räkning på 2.260 spänn i fickan när jag gick hemåt i morse, så betalar jag gärna detta om det får mig att slippa all värk och nedstämdhet som jag haft en tid. Dessutom kanske jag kommer att känna mig piggare om jag samtidigt kommer att sova desto bättre med bettskenan på plats...


Kommentarer:
Postat av: Lars Hode

Hej Anneli!
Vet inte riktigt hur jag kom att hamna på din sida, men när jag läste att du haft värk efter tandläkaringrepp så vill jag bara fråga om du har provat laserbehandling. Det kan vara mycket effektivt och är fullkomligt riskfritt och smärtfritt - det värsta som kan hända är att inget händer och det får man normalt stå ut med. Därmed inte sagt att det botar allt och alla, men det är något man bör prova om man har ont. Det är till exempel utmärkt på bälstrossmärta, onda ryggar, nackar och axlar, knäartrossmärta och trigeminusneuralgi för att nämna något.

Du kan läsa en del om detta på till exempel www.slms.org eller www.laser.se eller så kan jag sända material till dig. På SLMS hemsida finns ett litet häfte som heter Laser som läker och det förklarar en del av de viktigaste begreppen.

Lars Hode

PS. Dyr behandling? Jag kan nog ordna så att det är gratis eller så. Känner till många kliniker som nog skulle kunna göra det gratis för min skull. Berätta gärna lite mer om bakgrunden först.

2005-03-29 @ 18:11:05
Postat av: anneli

Stort tack för ditt inlägg Lars!

Jag ska verkligen läsa info:n på hemsidorna du nämner. Kommer säkert att sända personliga synpunkter och/eller frågor framöver.

2005-03-29 @ 22:12:11
Postat av: Lars Hode

Hej Anneli
Råkade hamna här vid en sökning jag gjorde och fann att jag skrivit till dig för ett år sedan.
Har allt gått bra?
Lars

2006-03-17 @ 19:45:23
Postat av: bloggaren herself

Hyfsat, något bättre är det. Har ny bettskena bl a. Men ilningar och molvärk har jag haft nästan ständigt.

Nu har jag besvär med rygg och höfter också. Gått hos kiropraktor en massa ggr. Husläkaren säger seninflammation i låret, höften. Jag vet inte vilket det är. Ifall värken kommer från ryggen t ex. Det sista jag nu funderar över är om jag samlar vätska i kroppen. För värken komemr och går om dagarna.

Har en magnetmadrass som jag provat lite för att se om blodcirkulationen förbättras...

2006-03-20 @ 20:34:12

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits